Onderwerp:  Cursus: Handreikingen voor een christelijk leven
Leiding: Ds. Peter van Ool
Datum: volgt nog, in overleg
Voor wie: gehele gemeente, jongeren en ouderen
Opgave: Informatie en opgave: tel. 06-13639611
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


handreikingen 2022Uitgangspunt voor deze cursus vormen enkele uit de pastorale praktijk naar boven gekomen vragen: Wanneer ik mijzelf als christen beschouw en een christelijk leven wil leiden, hoe vul ik dat dan concreet in? Aan welke algemene richtlijnen en concrete handreikingen heb ik als christen in het dagelijks leven behoefte? Op welke waarden en normen komt het aan? Hoe zou een dagindeling voor christenen van verschillende leeftijden er uit kunnen zien?
Voor deze cursus heb ik een compacte reeks van circa drie avonden in gedachte. Desgewenst kan voor deze cursus de formule van de pizzakring gekozen worden: eerst samen eten en daarna met elkaar in gesprek. Locatie, data en tijdstippen zijn nog nader te bepalen in goed overleg met alle betrokkenen. Belangstellenden kunnen zich melden bij mij, als gemeentepredikant van Warffum.
Ds. Peter van Ool

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • woensdag 05 oktober 2022 - Romeinen 7:6
    We waren aan de wet geketend, maar nu zijn we bevrijd; we zijn dood voor de wet, zodat we niet meer de oude orde van de wet dienen, maar de nieuwe orde van de Geest. -- Romeinen 7:6