Op 1e Kerstdag ging Janny Prins-Pestoor voor het laatst voor in de dienst in de functie van kerkelijk werker van de PG Uithuizen.
Een bijzondere dienst op velerlei manieren. We hadden het anders bedacht en graag anders gezien.
Maar het was een mooie dienst met als thema ’Wij staan in het licht’ en wat fijn dat er een aantal kinderen en kleinkinderen van Janny aanwezig waren.
Na afloop van de dienst nam de voorzitter van de kerkenraad, Piet Geert Nicolay, het woord en gaf aan dat we voorlopig ‘afscheid’ van Janny nemen maar op een later tijdstip dit nog uitgebreid willen doen op zo’n manier dat iedereen in de gelegenheid is om persoonlijk afscheid te nemen.
Toch waren er nog een paar grote verrassingen. De kinderkring had een mooie bak met bloemen gemaakt. Een aantal gemeenteleden had van de gelegenheid gebruik gemaakt om een filmpje of foto’s in te sturen waar Marijke v.d. Molen een mooie film van heeft gemaakt. En vele gemeenteleden lieten zich van hun creatiefste kant zien en hadden een kerstbal gemaakt met daarop een persoonlijk wens of groet.
Ter afsluiting nam Siep de Gries het woord en met een grap en een grol en een laatste dankwoord heeft hij Janny uitgeleid.
Janny BEDANKT, we hopen je nog vaak in ons midden te zien.

foto7

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

De dienst terugkijken kan op: https://www.kerkomroep.nl/ (dienst van 25 december).

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • maandag 24 januari 2022 - Psalmen 18:2-3
    Ik heb u lief, HEER, mijn sterkte, HEER, mijn rots, mijn vesting, mijn bevrijder, God, mijn steenrots, bij u kan ik schuilen, mijn schild, kracht die mij redt, mijn burcht. -- Psalmen 18:2-3