Geloofsopvoeding thuis en in de kerk
Op donderdagavonden 23 en 30 september 20.00 – 22.00 uur zijn ouders van kinderen tussen 0 en 18 jaar van harte uitgenodigd om mee te praten over geloofsopvoeding thuis en in de kerk.

Vragen die aan de orde komen:
- Wat is voor jezelf belangrijk in geloof en zingeving? En wat wil je daarvan doorgeven aan je kinderen?
- Hoe kun je geloof en waarden doorgeven aan een nieuwe generatie?
- Welke ondersteuning/bijdrage zou je daarbij van de kerk wensen? Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan cursussen en gespreksgroepen voor ouders, een bibliotheek/speluitleen, of aan (de invulling van) kerkelijke activiteiten voor de jeugd.
Informatie en gesprek zullen elkaar afwisselen.
Tijdens en na de avonden peil ik behoeften, wensen en visies. Daar kan PG Uithuizen het aanbod voor ouders en jeugd dan zo goed mogelijk op afstemmen. Wie niet aanwezig kan zijn, kan op een schriftelijke vragenlijst reageren.
De avonden vullen elkaar aan en hebben elk een verschillende invalshoek. Het is ook mogelijk om aan één van beide avonden mee te doen.
Ouders van wie adresgegevens bij ons bekend zijn, krijgen een persoonlijke digitale of papieren uitnodiging. Zelf opgeven kan ook: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

geloofsopvoeding

 

Agenda

Dagelijks Woord