Nieuwe richtlijnen

zionskerk01Langzaam merken we dat we weer naar een nieuwe start toe mogen werken. Nieuwe richtlijnen laten het toe dat we vanaf 5 juni weer met 60 mensen de kerkdienst mogen bezoeken. Wel blijft het noodzakelijk u vooraf aan te melden als u de dienst wilt bijwonen. U kunt dit doen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 850997. Doet u dit het liefste voor de woensdag die vooraf gaat aan de zondag die u wilt bijwonen. U ontvangt dan de vrijdagavond een uitnodiging voor het bijwonen als er een plaats voor u vrij is.
Ook is er enige versoepeling gekomen om te mogen zingen (zingen op praatniveau en bij voorkeur alleen de laatste 2 verzen van de dienst). Hierover is gesproken in de kerkenraad en de richtlijnen die hiervoor gelden worden als een tussenoplossing gezien die naar de mening van de kerkenraad niet bijdraagt aan een fijne gemeentezang. Er is daarom afgesproken om voorlopig nog niet te zingen in de dienst en dat we op dit punt vasthouden aan de wijze waarop we nu naar liederen en teksten luisteren. Mochten er in de komende periode nog weer versoepelingen komen dan zullen wij ons hierover opnieuw beraden.

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • dinsdag 27 juli 2021 - 1 Petrus 5:10-11
    Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van alle genade, heeft u geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen. -- 1 Petrus 5:10-11