zionskerk01Zoals u in de zomereditie van BijEen hebt kunnen lezen zouden wij u per brief op de hoogte brengen van hoe we de Eredienst vanaf 12 juli gaan vormgeven met het oog op de Corona maatregelen.

Vanaf juli is het weer mogelijk om met een groter aantal mensen de kerkdienst te vieren. Wel blijft de 1,5 meter afstand regel en zult u bij binnenkomst worden gevraagd naar uw welbevinden.
Omdat we dus de 1,5 meter moeten aanhouden is het niet mogelijk om alle banken te gebruiken. Er zal om en om een bank beschikbaar zijn en per bank is een maximaal aantal zitplaatsen. Uiteraard mogen huisgenoten naast elkaar in één bank zitten.
Voor het bijwonen hoeft u zich NIET meer vooraf aan te melden.
Andere zaken die van belang zijn:
- de ingang is via de Hoofdstraat (Toren ingang)
- de garderobe is gesloten
- handen dienen bij binnenkomst te worden gedesinfecteerd
- houdt altijd 1,5 meter afstand tot uw mede-kerkgangers
- tot nader bericht zal er nog geen gemeentezang zijn.
- liedteksten worden niet geprojecteerd, wilt u meelezen, neem dan uw eigen Liedboek mee.

Tijdens de zomerperiode is er ook ‘Vakantie Kinderkring’ zie hiervoor ook BijEen of website.

Gedurende de zomerperiode zullen we gebruik blijven maken van de Zionskerk. Afhankelijk van de ontwikkelingen zal er na de zomer ook worden gekeken of de Jacobikerk weer gebruikt kan worden.

Bovenstaande zal niet gelden op zondag 26 juli. Dan zal er een onlinedienst zijn die wordt uitgezonden vanuit het Anker in Uithuizermeeden waarin Ds. Tiesinga zal voorgaan. Deze dienst kunt u volgen via:
www.kerkdienstgemist.nl en dan zoekt u de Protestantse Gemeente Uithuizermeeden op. We zullen ook proberen een link via onze eigen website te plaatsen zodat u deze dienst kunt volgen. Deze dienst zal met beeld worden uitgezonden.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen begroeten bij de kerkdienst.

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • maandag 25 januari 2021 - Handelingen 13:38-39
    U moet dus weten, broeders en zusters, dat het dankzij hem is dat aan u de vergeving van de zonden verkondigd wordt; iedereen die op grond van de wet van Mozes geen vrijspraak kon krijgen, wordt door hem geheel vrijgesproken, mits hij gelooft. -- Handelingen 13:38-39