Voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis kwam de Jeugdkerk weer bij elkaar. Het was meteen ook de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Daardoor waren we met een extra grote groep: alle leiding was er, met Margje als nieuwe leiding. Iris, Julia, Susan en Susanne kwamen kennismaken en Hilda ook.

Het thema was vriendschap. Met een quiz testten we hoe goed we elkaar kennen. We lazen over de vriendschap tussen David en Jonatan. Aan de hand van stellingen bespraken we wat vriendschap voor ons betekent. Je moet een vriend(in) kunnen vertrouwen, maar je hoeft niet alles van elkaar te weten. Wat doe je als je vriend verkeerde keuzes maakt? En kan iemand nog je vriend zijn als je hem nooit meer ziet? God wordt ook een vriend genoemd, terwijl je Hem niet ziet. God kan vrienden op je pad zetten, maar je moet dan nog wel zelf vrienden worden.
We schreven woorden over vriendschap op canvassen. Een ervan kreeg Henk Bakker mee naar huis als afscheidscadeau. Na heel veel jaren – hij weet zelf niet meer hoeveel – stopt hij helaas als leiding van Jeugdkerk. Henk, bedankt voor al je tijd en aandacht!

Jeugdkerk28juni2020

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • zondag 16 mei 2021 - Efeziers 3:20-21
    Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, aan hem komt de eer toe, in de kerk en in Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Amen. -- Efeziers 3:20-21