Afgelopen zaterdag 27 juni hadden we de afsluiting van het seizoen met de jeugd.
Na heel lang niks gedaan te hebben vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kon de jeugd elkaar eindelijk weer in deze samenstelling zien.
Rond 10.45 uur verzamelden de tieners en leiders zich bij camping Maarlandhoeve van Koos en Greetje Beukema om vervolgens in een kano te stappen en het Boterdiep onveilig te maken. Het leek er nog op dat het weer roet in het eten zou gooien, maar dit bleek gelukkig niet het geval. Een verfrissend buitje was juist erg fijn.
Om 11.00 uur zat iedereen in een kano en rond 12.15 uur moest iedereen zich melden in de nieuwe haven van Uithuizen. Waar een patatje met snack en wat drinken genuttigd kon worden. Een enkeling deed dit zelfs in de kano. Daarna vertrokken we weer richting de steiger bij de camping en konden we allemaal terugkijken op een geslaagd uitje.

Klik hier voor de foto's

5c24e463 c975 46af bb85 d557fa3b96dc

 

Agenda

Dagelijks Woord

  • zondag 16 mei 2021 - Efeziers 3:20-21
    Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, aan hem komt de eer toe, in de kerk en in Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Amen. -- Efeziers 3:20-21