BIJZONDER AFSCHEID KINDERKRING GROEP 8

WhatsApp Image 2020 06 21 at 12.28.48 (2)Voor de afscheidsdienst van Iris Haaksma, Julia v.d. Woude, Nathalie v.d. Ploeg en Susan Kremer had de leiding van de kinderkring allerlei ideeën bedacht hoe ze van deze dienst een feestelijke dienst zouden maken. Vorig jaar hadden we als afscheid een hele sportieve dienst. Het jaar daarvoor was er een kinderkoor en we zagen ook al een keer hoe Jona in en uit de walvis kwam. Allemaal bijzondere, feestelijke diensten. En toen kwam de corona. De wekelijkse kerkdiensten hielden op en er kwam kerkonline voor in de plaats. En ook de kinderkringbijeenkomsten waren er niet meer en maakten plaats voor kinderkringonline. Bijzonder.
Heel bijzonder dat zondag 21 juni de meiden die afscheid namen toch in de kerk waren. Samen met hun (groot)ouders, de leiding van de kinderkring, voorganger, ouderling van dienst, beamist en koster werd het een afscheid om nooit te vergeten. Het was een feestelijke dienst rondom de lievelingsverhalen van de 4 dames.
En wat een geweldige verrassing na afloop van de dienst. Allemaal gemeenteleden kwamen langs met een groet in de vorm van een bloem, wat lekkers, tekeningen, kaarten of gewoon om ze gedag te zwaaien. De meiden verwoorden het als volgt: Goh, wat voel ik mij dan geliefd. In het geheel kwam het thema van de dienst mooi tot uitdrukking: WE DOEN HET SAMEN!

Film van de kerkdienst incl. de Drive Through na de dienst

gemeente 2

 gemeente verzameld

 

gemeente 3

 

WhatsApp Image 2020 06 21 at 12.28.48 (2)

 

WhatsApp Image 2020 06 21 at 12.28.44

 

 

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • vr. 14 augustus
    De Heer zei tot zijn volk: Ik heb je misdaden als een wolk doen verdampen, je zonden als de ochtendnevel. Keer terug naar mij: ik zal je vrijkopen. (Js 44:21-23)