Ook de komende weken ONLINE KERKDIENSTEN van De Protestantse Gemeente Uithuizen

ramenNederland is getroffen door het coronavirus. Kerkbezoek is voor de periode t/m 31 mei niet mogelijk om verspreiding van het virus te voorkomen. De afgelopen zondagen zijn door de Protestantse Gemeente Uithuizen online kerkdiensten verzorgd via kerkomroep.nl. Ook de komende zondagen, ook de 1e Paasdag, zullen vanuit de Zionskerk online kerkdiensten te beluisteren zijn. Deze diensten zijn voor de leden van de Protestantse Gemeente Uithuizen, maar evenzo voor alle dorpsbewoners van Uithuizen en omgeving.

De online-diensten zijn te beluisteren op www.kerkomroep.nl .
De eerstvolgende kerkdienst is op 1e Paasdag (12 april) om 9.30 uur. De zondagen daarna begint de online-dienst ook steeds om 09.30 uur. De kerkdiensten kunnen ook op een later tijdstip worden beluisterd.

Dat wij als bewoners van Uithuizen en omringende dorpen ons met elkaar verbonden mogen weten in deze moeilijke tijden, voorbij de grenzen van onze huizen en kerken.

 

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • vr. 5 juni
    Paulus schreef: Houd Jezus Christus in gedachten, die uit de dood is opgewekt. Om hem ben ik zelfs als een misdadiger gevangengezet. (2 Tim 2:8-13)