KERKDIENSTEN online op www.kerkomroep.nl

Nederland is getroffen door het coronavirus. Kerkbezoek is voor de periode t/m 6 april niet mogelijk om verspreiding van het virus te voorkomen. De Protestantse Gemeente Uithuizen wil haar gemeenteleden en dorpsbewoners van Uithuizen en omgeving toch van dienst zijn met zondagse vieringen in de vorm van online-diensten die te beluisteren zijn op www.kerkomroep.nl/pguithuizen

De kerkdiensten zijn op de volgende zondagen om 9.30 uur: 

    - 22 maart (ds. L.J. Tiesinga)
    - 29 maart (ds. L.J. Tiesinga)
    - 5 april (mw. J. Prins)

Doordat Kerkomroep.nl de laatste twee zondagen overspoeld werd met luisteraars was het voor sommige bezoekers niet mogelijk de diensten rechtstreeks te beluisteren. De kerkdiensten kunnen echter ook op een later tijdstip worden beluisterd of gedownload. Dat wij als bewoners van Uithuizen en omringende dorpen ons met elkaar verbonden mogen weten in deze moeilijke tijden, voorbij de grenzen van onze huizen en kerken.

 

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • za. 28 maart
    Mozes sprak tot het volk: De geboden die ik u vandaag heb gegeven, zijn niet te zwaar voor u en liggen niet buiten uw bereik. Nee, die geboden zijn heel dichtbij, u kunt ze in u opnemen en ze u eigen maken; u kunt ze volbrengen. (Dt 30:11-14)