Volleybaltoernooi Together zaterdag 2 november


hartekindOp 2 november 2019 wordt er weer het jaarlijkse volleybaltoernooi georganiseerd. Dit jaar wordt er gespeeld voor het goede doel ‘Stichting Hartekind’.

Over de stichting:
Ieder jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking en momenteel zijn er in Nederland meer dan 25.000 kinderen met een aangeboren hartafwijking. Betreft het onderzoek naar de hartafwijkingen en de bijbehorende zaken zoals complicaties, hersenschade en ontwikkelingsproblemen zijn er in de afgelopen 50 jaar al grote stappen gezet, maar ze zijn er nog lang niet. Voor het financieren van dit onderzoek is Stichting Hartekind in 2008 opgericht.

Het toernooi zal zoals voorgaande jaren plaatsvinden in de Scherphornhal te Uithuizermeeden. De zaal is open vanaf 18:15 uur en het toernooi begint om 18:45 uur. Deelname is vanaf 12 jaar en het inschrijfgeld bedraagt €20,- per team.

Inschrijven voor 14 oktober via onderstaande emailadres.

Tevens zijn we nog op zoek naar scheidsrechters. Kunt u/kun je een volleybalwedstrijd fluiten? Meldt u/meld je dan aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volleybal together

 Terug

Agenda