sietze de vries

Kerk en Borg concert Uithuizen plaats vindt plaats op 22 juni 2019.

De beide sfeervolle concerten worden verbonden door een diner dat geserveerd wordt in Boerma’s Antiekhoeve in Uithuizen. Voorafgaand aan het concert is het mogelijk de collectie in de hoeve te bezichtigen.

Beide concerten worden verzorgd door de organist Sietze de Vries op orgel en het “VLAM” saxofoon-kwartet. De Vries geeft jaarlijks vele concerten in binnen- en buitenland en deze avond zal hij werken uit de Duitse barok spelen, alsmede een improvisatie. VLAM is een veelbelovend saxofoonkwartet bestaande uit: Marlon Valk (sopraansax), Lutske Visser (altsax), Mathilde Buiten-Leemhuis (tenorsax) en Myrthe Poelstra (baritonsax). Van tango tot Bach, van romantiek tot minimal music, deze dames spelen het allemaal met even veel passie.

Flam

Vanaf 16.00 uur is de kerk geopend en wordt u ontvangen met koffie. Het concert begint om 16.15 uur en duurt ca. 45 minuten. Hierna gaan we naar Boerma’s Antiekhoeve voor een diner(buffet) dat verzorgd wordt door restaurant Het Schathoes van de Menkemaborg. Aansluitend vertrekken we naar de Menkemaborg voor het tweede deel van het concert dat begint om 19.45 uur. Ook dit concert duurt ca. 45 minuten.

Reservering is noodzakelijk. Het passe partout (2 concerten en dinerbuffet inclusief drinken) bedraagt € 49,00. Alleen het concert in de kerk is zonder passe partout toegankelijk voor € 10,00.

Het is niet mogelijk om alleen het concert op de borg te bezoeken wegens het beperkte aantal zitplaatsen in de grote zaal.

aanmelden via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda

Zoeken

Taizé - Dagtekst

18 juni 2019

  • ma. 17 juni
    Antwoord mij als ik roep, God die mij recht doet. U geeft mij ruimte als ik belaagd word. (Ps 4)