Een paar weken geleden was er een abrupt einde van de Protestantse kerkbode, uitgegeven via Uitgeverij Luinstra. Deze week een mooi (Pinksterfeest) bericht gekregen en dit luidt als volgt;
“Na aankondiging van de gedwongen stopzetting van de kerkbode zijn wij (voorheen uitg.Luinstra) via een aantal leden in contact gekomen met: ‘Dekker Creatieve Media & Druk’ te Leeuwarden. Samen hebben we de afgelopen week alles op alles gezet om de Protestantse Kerkbode tóch voort te kunnen zetten.

Wij zijn heel trots en ontzettend blij dat dit gelukt is....! Wij hebben er alle vertrouwen in dat – samen met de nieuwe uitgever – de Protestantse Kerkbode een hele mooie toekomst krijgt en dat u, de lezers van de Kerkbode, een geweldig blad blijft ontvangen.

protestantse kerkbode

De vele brieven met dank- en steunbetuigingen hebben ons ontzettend goed gedaan. Zoals b.v.: ‘Door het lezen van het kerknieuws van andere dorpen uit de regio voel ik mij verbonden met een grotere geloofsgemeenschap. De laatste jaren is de Kerkbode juist informatiever geworden’.

Voorheen uitgeverij Luinstra wenst de lezers heel veel leesplezier met de vernieuwde Protestantse Kerkbode.”

In de hoop dat Margit Westerhuis weer bereid zal zijn om copij voor de kerkbode te verzorgen op haar eigen creatieve manier geef ik dit bericht graag aan u allen door.
Vriendelijke groet Jan Klunder

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • vr. 5 juni
    Paulus schreef: Houd Jezus Christus in gedachten, die uit de dood is opgewekt. Om hem ben ik zelfs als een misdadiger gevangengezet. (2 Tim 2:8-13)