Musical Ruth groot succes!

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart is door een enthousiaste groep gemeenteleden (en mensen van buiten de gemeente) de musical Ruth, van graf tot wieg opgevoerd. Beide voorstellingen waren volledig uitverkocht.
De reacties vanuit het publiek waren erg lovend. Complimenten voor het spel, het zang, het licht en geluid en het decor. Alles klopte. Voor alle spelers en voor alle mensen achter de schermen dan ook niets anders dan lof. Bijna een volledig jaar is er elke zondagavond gerepeteerd. Scene voor scene is doorgenomen. Liederen zijn ingestudeerd en uit het hoofd geleerd. Kleding is uitgezocht en speciaal gemaakt, waaronder een prachtige bruidsjurk van oude vitrage. Het decor is ontstaan vanuit een simpele schets en als je dan ziet wat de decor bouwers hebben neer gezet..... Ik was er stil van.

De musical heeft vele harten geraakt. Enerzijds bij de spelers die door de soms emotionele teksten steeds dichter bij elkaar kwamen te staan. Anderzijds bij het publiek die van begin tot eind heeft kunnen genieten. Achter in de kerk had ik goed zicht op de reacties van het publiek. Geweldig om te zien hoe er mee werd geleefd en er werd gelachen.

Vanuit deze plek wil ik, ook namens de werkgroep, iedereen die heeft mee gewerkt aan deze musical ontzettend bedanken!! Dank voor je inzet. Dank voor het meedenken. Dank voor het bouwen. Dank voor het naaien en dank voor het spel. Dank je!

Namens de werkgroep Musical Uithuizen,
Chris de Groot

30 03 2019 Musical Ruth

 

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • wo. 19 juni
    Het Woord was in de wereld, de wereld is door hem ontstaan en toch kende de wereld hem niet. Wie hem wel ontvingen, heeft hij het voorrecht gegeven om kinderen van God te worden. (Joh 1:1-18)