together2Hallo Gemeenteleden! 

Het is weer tijd voor het jaarlijkse volleybal toernooi, georganiseerd door diverse kerken uit Uithuizen, Uithuizermeeden en Roodeschool. Dit jaar wordt het voor de vijfde keer georganiseerd! 

Dit toernooi zal gehouden worden op zaterdagavond 3 November in de Scherphornhal te Uithuizermeeden! De zaal zal om 18.15 uur open zijn en om 18:45 uur start het toernooi. 

Hoe kan ik meedoen? 

Stel je eigen team samen en mail dan je teamnaam, een contactpersoon, teamleden en hun leeftijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgave kan vanaf 16 september. Deelnemen kan vanaf 12 jaar. Wij vragen 20 euro inschrijfgeld per team dit komt ten goede voor het onderstaande goede doel. Doe dit voor 14 oktober, want dan sluit de inschrijving. Na de sluiting van de inschrijvingen ontvangt de contactpersoon van het team een draaiboek van ons. We zijn ook op zoek naar scheidsrechters. Dus heeft u verstand van de volleybalregels en wilt u een paar wedstrijden fluiten, meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

cliniclownsHet goede doel van deze avond is voor CliniClowns 
Vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht van de CliniClown zorgen ze voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Zo leveren ze een bijdrage binnen de zorg en dragen ze op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie.

 

Graag tot zaterdag 3 november en natuurlijk zijn toeschouwers ook van harte welkom.!!!!!!!

Namens de organisatie van het volleybal Together toernooi,
Martin Piersma en Mariska Boertien

Agenda

Zoeken

Taizé - Dagtekst

22 mei 2019

  • wo. 22 mei
    Maak de weg van de Heer gereed, maak recht zijn paden! (Mc 1:1-8)