Dauwtrappen, een eeuwenoude traditie op Hemelvaartsdag!Dauwtrappen, een eeuwenoude traditie op Hemelvaartsdag! Maar voor dag en dauw willen wij er niet op uit trekken...

Wij wandelen deze ochtend om ‘gewoon’ samen te zijn, te genieten van de vroege ochtendgeluiden, het zwijgend samen wandelen of in het juist in gesprek zijn met elkaar ...

Rond 7.50u verzamelen we bij de ingang van De Kandelaar (kant Hoofdstraat-Oost), waarna we om 8.00u vertrekken voor een gezellige en ontspannende wandeling. In kleine groepjes maken we ronde van ruim drie kwartier. De route is verhard, dus ook voor rollators en wandelwagens goed begaanbaar. Bij terugkomst drinken we een kop koffie/thee en kunnen we vervolgens om 9.30u de kerkdienst bezoeken, waar ds. Y. de Groot voorgaat.

Opgave is niet nodig. Van harte welkom om mee te lopen deze 10e mei, Hemelvaartsdag.
En mocht het deze ochtend onverhoopt regenen, mag u ervan uitgaan dat de wandeling niet doorgaat.

Meer info?
Reinie Heerema tel.441151 of Margje Bouwman tel. 433252
Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dauwtrappen

 

 

Agenda

Taizé - Dagtekst

  • vr. 14 augustus
    De Heer zei tot zijn volk: Ik heb je misdaden als een wolk doen verdampen, je zonden als de ochtendnevel. Keer terug naar mij: ik zal je vrijkopen. (Js 44:21-23)