fam-NdereyimanaBinnen onze gemeente zijn er 2 adoptiegezinnen en is er 1 adoptiekind. Met onze bijdrage wordt geprobeerd om kinderen en hun gezinnen te helpen in die delen van de wereld waar grote armoede heerst.

Bij de uitgangen van de Jacobikerk hangen groene busjes waar de gemeenteleden hun bijdrage in kunnen doen.

Via de stichting "Red een kind" hebben wij 2 gezinnen geadopteerd en via "Plan Nederland" 1 adoptiekind. Het geld wordt gebruikt voor onderwijs aan de kinderen en ondersteuning om het gezinsinkomen te vergroten. Zo willen we de kinderen een veilig thuis en kansen voor de toekomst geven.

Inlichtingen voor het adoptiekind of de adoptiegezinnen via:

Nita Bolhuis-Zandt,  tel. 412088

 

fam-UrimubenheshiHet adoptiegezin van onze gemeente is de familie Ndereymana, Evariste uit Rwanda. Deze familie bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Moeder verdient wat geld met het verkopen van producten op de markt.
U kunt uw bijdrage in de donkergroene bus bij de uitgangen van de Jacobikerk doen of u maakt uw bijdrage over op reknr NLRABO 0367 4280 08 vd diaconie o.v.v. adoptiekind.

 

Het adoptiegezin van de kinderkring is de familie Urimubenshi uit Rwanda.
Deze familie bestaat uit vader, moeder en 5 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Ze verdienen wat geld met de verkoop van lucifers, zout , snoep etc
Door onze hulp kunnen de kinderen naar school.

 

Ook de kerkenraad heeft een adoptiekind. Zijn naam is Benancio Estuardo Gonzales.
Benancio is geboren op 17 juni 1998 en woont bij zijn ouders in Navajoa.
Een kaartje sturen kan via:
Benancio-Estuardo-GonzalesPlan Nederland
o.v.v. 0332-060921 ( child number)
Postbus 75454 1070 AL Amsterdam

 

Terug - Naar boven - Volgende

Agenda