Iedere zondag is er voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool Kinderkring. De kinderen verlaten de kerk voor de dienst van het woord en komen terug tijdens de collecte. Behalve als er dienst is in de Jacobikerk, dan gaan de kinderen naar de Kandelaar en kunnen ze na afloop van de dienst weer met de ouders herenigd worden.

Tijdens de Kinderkring gaat men aan de slag rondom de verhalen uit de Bijbel. De verhalen worden niet alleen verteld, ook gaat men op allerlei creatieve manieren aan de slag. Zo mogelijk wordt er gebruik gemaakt van moderne audio- en videoapperatuur.

Zo nu en dan is er een kind van dienst. Een kind van dienst steekt o.a. de Paaskaars aan, opent de Bijbel en helpt met collecteren.
In de dienst van Kinderkring wordt er gecollecteerd voor het adoptiegezin Urimubenshi uit Rwanda. Dit gezin bestaat uit vader, moeder en 5 kinderen. Door onze hulp kunnen de kinderen naar school.

Tijdens de zomervakantie is de kinderoppas en kinderkring gecombineerd in de vakantiekring. Alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool zijn hier van harte welkom.

E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kinderkring02

Terug - Naar boven - Volgende

Agenda

Dagelijks Woord

  • donderdag 08 december 2022 - Zacharia 8:6
    Dit zegt de HEER van de hemelse machten: Ook al lijkt het jullie, die van dit volk nog over zijn, nu onmogelijk, waarom zou het voor mij onmogelijk zijn? – spreekt de HEER van de hemelse machten. -- Zacharia 8:6